Условия и правила

Договор покупко/продажба


1.) Оформайки поръчка в сайта www.bijuteria-online.com доброволно потвърждавате следните правила.

 1. По настоящия договор образецът на продукта се признава снимката на продукта приложена в сайта www.bijuteria-online.com
 2. Поръчката се приема посредством техническите възможности на сървъра www.bijuteria-online.com  и се изпраща на продавача по електронната поща.
 3. Продавача уведомява купувача за приетата поръчка по телефона или електронната поща, съгласуват се допълнителните характеристики и се комплектуват и продуктите и осигурява доставката на поръчката в течение на 2 до 5 работни дни.
 4. Продавачът се задължава да достави продукта съгласно договора.
 5. Продавачът гарантира съответствие външния вид на доставените продукти с образците в сайта.
 6. Продавачът гарантира качеството на продукта.
 7. Купувачът се задължава да предостави действителен телефон за връзка, града, код на града и точният адрес на доставка.
 8. Купувачът има право да се откаже от поръчката при доставка но заплаща цената за доставка. Стойността на доставката е оказан на фактурата издадена от куриерската фирма.
 9. В случай че стоката е повредена купувачът се задължава да постави в известност продавачът по телефона в срок от 1 ден от момента на доставката. В този случай на купувача се възвръща пълната стойност на продукта включително стойността на доставката.
 10. Информацията предоставена от купувачът на продавача не може да бъде предадена на 3-то лице в никакви обстоятелства с изключение на писмено разрешение от купувача.

2.) Заедно с продукта купувачът получава от куриера следващите документи:

 1. Касов бон с указана стойност на продукта (по желание).

3.) Доставка

 1. Нашите куриери доставят поръчките в цялата страна с Еконт експрес с 20% намаление, в зависимост от стойността на пратката (до офис на еконт 4.30лв до адрес 5.40лв).
 2. При поръчка над 105лв стойността на доставката е безплатна.

 

Бижутерия Онлайн

Бижута, изработени от естествени камъни, никога няма да излязат от мода. Красота на полусъпоценни камъни подчертават вашият уникален образ, създават ярък акцент към вашия стил и ще ви радват с грация и красота. Всяка жена иска да бъде привлекателна, ефективна и стилна: Mодните бижута от естествени камъни помагат тя да се превърне в уникална и желана. Нашите натурални бижута са чудесен подарък за вашите близки, защото всеки продукт е минерал! Такъв подарък ще остави ярко впечатление. Добре дошли в нашият онлайн магазин!

Контакти

Магазин
Созопол, Републиканска 21
Телефон за поръчки
0879 403 131
Email за поръчки
shoppika7777@gmail.com

Facebook