Апофилит - Бижутерия онлайн [ Естествени камъни ]

Апофилит - Бижутерия онлайн [ Естествени камъни ]

Добавен от

От химична гледна точка, апофилита е силикат на натрия и калция със сложен състав. Геолозите смятат, че термина „апофилит” се отнася към цяла група сходни менерали, включващи в себе си флуорапофилит, хидроксиапофилит и натроапофилит. Названието на камъка произхожда от древно гръцката дума аро – „след” и phyllon – „лист” и намеква за свойството на апофилита да се разслоява при нагряване, когато минерала губи вода. Апофилитът обикновено е оцветен в спокойни пастелни тонове. Той бива розовеещ, белеещ, гълъбово-зеленикав или зеленикав. Най-красивите зелени апофилити се срещат близо до Бомбай )Индия). Колекционерите на минерали ценят полу-прозрачните камъни и имено такива апофилити се използват за суровинни камъни.

ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА

Познавачите на мистичните свойства на камъните утвърждават, че апофилитите са способни да оказват положително влияние върху аурата на човека, напълвайки я с енергия. Тези камъни оказват положително въздействие на хипофизата и мозъка, а също помагат да се справяме с пристъпите на астма.

МАГИЧНИ СВОЙСТВА

Апофилитите увеличават осведомеността за земните дела и способстват за вземането на важни решения. Апофилитът е камък, който ще ни помогне да направим важна стъпка в живота и да обясним на партньорите си новите си идеи. Той способства ясността на съзнанието, приоткрива завесата на подсъзнателното и се явява надежден проводник по време на астралните пътешествия.

ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЧАКРИТЕ

ТЕМЕННА, захранваща жлезите на главния мозък; способства развитието на духовността, религиозността и връзката с висшите сили. СЪРДЕЧНА, оказваща влияние на сърдечно-съдовата система, гръдния кош, гръбначния стълб и ръцете; тази чакра предизвиква любок към хората, способства откритостта, чувствителността; укрепва волята за преобразуване на света. Обладава възприимчивата енергия Ин.

ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Няма точни данни. ДРУГИ НАИМЕНОВАНИЯ, РАЗНОВИДНОСТИ Албин – синоним на апофилита Ихтиофталмит – синоним на апофилита Камено рибено око – разпространено популярно название на апофилита Рибено око – синоним на апофилита, превод на термина „ихтиофталмит” Теселит – синоним на апофилита

Бижутерия Онлайн

Бижута, изработени от естествени камъни, никога няма да излязат от мода. Красота на полусъпоценни камъни подчертават вашият уникален образ, създават ярък акцент към вашия стил и ще ви радват с грация и красота. Всяка жена иска да бъде привлекателна, ефективна и стилна: Mодните бижута от естествени камъни помагат тя да се превърне в уникална и желана. Нашите натурални бижута са чудесен подарък за вашите близки, защото всеки продукт е минерал! Такъв подарък ще остави ярко впечатление. Добре дошли в нашият онлайн магазин!

Контакти

Магазин
Созопол, Републиканска 21
Телефон за поръчки
0879 403 131
Email за поръчки
shoppika7777@gmail.com

Facebook