Бижута, направени по поръчка в бижутерия онлайн

Бижута, направени по поръчка в бижутерия онлайн


Ако желаете да закупите идеалното бижу, няма по-добър избор от украшението, направено по поръчка. Можете да се възползвате от предложението на онлайн магазина Бижутерия онлайн за направени по поръчка бижута от всякакъв вид. Ако искате Вашият гердан, гривна, броеница обица, брошка и др. да са единствени и уникални, не пропускайте да се възползвате от тази услуга, която бижутерията предлага. Вие определяте дължината на гердана, броя на камъните и тяхната големина, вида на камъка – всичко това ще бъде приготвено за Вас в най-кратки срокове. Можете да решите да комбинирате различните видове камъни или да подредите различните по размер камъни от един вид – изборът е изцяло Ваш, а изпълнението – наше.

Можете също да поръчате комплект от бижута, направени от едни и същи камъни – като например комплект от гердан и гривна, или обици, гривна и колие. Всичко това ще бъде изработено по Ваша поръчка.

Хубаво е, ако имате ясна предварителна представа как точно искате да изглежда бижуто, направено по поръчка. Това ще Ви помогне да дадете на майстора точно описание на Вашето желание. Ако харесвате по-малки или по-големи камъни, или ако Ви харесва определен цвят или вид камък, това ще улесни избора Ви на дизайн.

Направеното по поръчка бижу може да се окаже чудесен подарък, ако търсите нещо много специално, което човекът да запомни. Всъщност, подаряването на направено по поръчка украшение би означавало за отсрещния човек, че той е много ценен, тъй като сте вложили в този подарък не само пари, но и време, и идея. Това е една чудесна възможност да направите перфектния подарък, или най-малкото, да подарите нещо, което ще се запомни.

Много са причините, поради които хората предпочитат направените по поръчка бижута, вместо да закупят стандартно бижу в местната бижутерия.

1) Оригиналност

На първо място, бижутата, направени по поръчка, са уникални и единствени по рода си, което ги прави още по-специални и ценни. Хората могат да ги съхранят и запазят за идните поколения. Повечето пръстени, които бижутерийните магазини предлагат, са в масово производство, така че ако си купите готов пръстен, той ще е просто един от стотиците или дори хилядите други, изглеждащи точно като него. Понякога дори се случва, някой, когото познавате, да носи същия пръстен като Вашия! Това не е възможно при поръчването на уникално бижу.

2) Избор на собствен дизайн

Изборът на направено по поръчка бижу означава, че сами можете да го проектирате, за да отговаря точно на Вашите изисквания. Може например много да Ви е харесал даден дизайн, който сте видели в някой бижутериен магазин или онлайн, или дори в някой филм, но при поръчката, бихте могли да направите някои дребни промени, които да направят бижуто дори още по-привлекателно. При изработването на  бижута по поръчка, няма ограничения на въображението Ви – ще се почувствате като истински дизайнер на скъпоценностите, с които ще се гордеете.

3) По-ниски цени

Открили сте перфектния дизайн на бижу в местния магазин за бижута и не искате да правите никакви промени по него, тогава защо Ви трябва направено по поръчка бижу? Отговорът е прост: при изработването на бижу по поръчка, Бижутерия онлайн Ви предлага да закупите същия този модел, но на по-ниска цена.

4) Практически съвети от хора, които разбират

Обикновено служителите в бижутериите не са като цяло добре информирани за предлаганите от тях продукти, докато хората, които участват в производството на бижута са преминали през дългогодишно обучение и практика и са наясно с всичките особености на отделните камъни. Майсторите на бижута ще могат да Ви предложат съвети за всички аспекти от покупката на бижута, като например предимствата на един камък пред друг в зависимост от целта, за която ще го използвате и пр.

5) Търговски контакти

Дизайнер, който работи бижута по поръчка има много повече търговски контакти, отколкото местните бижутерийни магазини. Една опитна бижутерска компания, каквато е  Бижутерия онлайн, може да снабдява клиентите си с естествени камъни, идващи от други страни, за да получите най-добрите цени за качествени продукти.

6) Качествено изделие

Изборът на специалист в производството на бижута, който да направи изделието по Ваша поръчка, гарантира качество на готовия продукт според най-високите стандарти на всеки етап от производството му. За сметка на това, качеството на намиращите се в местните бижутерийни магазини бижута е изключително разнообразно, тъй като са произведени в страни като Китай и Тайланд, където контролът на качеството не е с висок приоритет.

Нашите дизайнери работят в тясно сътрудничество с клиентите на всеки етап от производството. При първоначалното консултиране, ще се изяснят подробностите за вида на материала, формата на камъка, цветовете, дължината на украшението, както и цвета и вида на закопчалките, които да бъдат използвани. Цената и сроковете за изработка също се договарят на този етап. Дизайнерът ще подготви поръчаните материали и ще започне работа по предложения проект.

Най-голямото възнаграждение на бижутера е да види удовлетворението, което клиентите изпитват, след като видят готовия продукт, знаейки, че са взели участие в неговото изработване. Това дава на клиента самоувереност и немалко чувство на гордост.

Този текст е защитен с авторски права,при използването му посочете източника:( Бижутерия онлайн "Татев ООД" - https://www.bijuteria-online.com )