Аквааурит

Акваауритът е роден от съвременните високи технологии. Той представлява кварц, на повърхността на който е нанесен т

ъничък слой злато. Такава процедура се осъществява в течение на 12 часа при повишена температура в специална вакуумна 

камера при налягане две атмосфери. В резултат на това, молекулярните двойки на златото, намеращи се на повърхността на кварца, придават на минерала удивителен гълъбоват оттенък. Обработения по такъв начин кварц започва да напомня на най-добрите образци на аквамарина. Любопитно е, че цвета на повърхността на аквааурита малко се променя в зависимост от ъгъла на падане върху него на слънчевите лъчи. На пазара за камъни, аквааурита  се е появил сравнително скоро и въпреки това той става истински „хит” сред магичните и лечебни минерали.

ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА

Акваауритът сравнително скоро е започнал да се прилага в литотерапията. Въпреки това, този изкуствено получен минерал си е спечелил славата на целител. Счита се, че той помага по-бързо да се справим със заболявания на гърлото, бори се с 

последствията на стреса, активира работата на тимуса. Съзерцаването на аквааурит помага да се отпуснем, снема емоционалното напрежение. Гаси поривите на гнева. Счита се, че аквааурита усилва действието на на много други лечебни минерали: аметист, молдавит, серафинита, танзанита, хризопраза, чароита и цитрина.

МАГИЧНИ СВОЙСТВА

Счита се, че аквааурита е „погълнал” в себе си магическите свойства на златото. Този минерал помага на хората да разширят границите на съзнанието и да увеличат своята осведоменост за земните дела. Медиумите ценят аквааурита като минерал, който е полезно да бъде използван при медитация. Той разширява каналите на самосъзнанието. Вярват, че аквааурита увеличава способността да се предават енергията на мислите, този камък способства успеха в делата и защитава своя притежател от негативни информационни въздействия. Не случайно аквааурита е наричан „очистител на аурата”.

ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЧАКРИТЕ

 

Обладава възприимчивата енергия Ин. Влияе на гърловата чакра, контролираща органите на дишането и слуховия апарат, а също и на кожната повърхност. Активността на тази чакра способства самоутвърждаването в обществения и професионалния живот, носи чувство на удовлетворение.

ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

На този етап няма изучени съответствия.

Бижутерия Онлайн

Бижута, изработени от естествени камъни, никога няма да излязат от мода. Красота на полусъпоценни камъни подчертават вашият уникален образ, създават ярък акцент към вашия стил и ще ви радват с грация и красота. Всяка жена иска да бъде привлекателна, ефективна и стилна: Mодните бижута от естествени камъни помагат тя да се превърне в уникална и желана. Нашите натурални бижута са чудесен подарък за вашите близки, защото всеки продукт е минерал! Такъв подарък ще остави ярко впечатление. Добре дошли в нашият онлайн магазин!

Контакти

Магазин
Созопол, Републиканска 21
Телефон за поръчки
0879 403 131
Email за поръчки
shoppika7777@gmail.com

Facebook