Ангелит - Бижута онлайн

Ангелит - Бижута онлайн

Добавен от

Ангелитът е гълъбовата разновидност на безводния сулфат на калция – анхидрит. Както е известно, анхидритите биват бели, гълъбовати, сивкави и даже червеникави. В последните десетилетия е станало популярно да се причисляват в тази редица полепрозрачните лилави и гълъбовати камъни, на които са дали твърде образнонато наименование „ангелити”. Богати залежи на ангелити са намерени на територията на Перу. Тези камъни се срещат още в Германия, Швейцария и на територията на САЩ. Ангелитът е достатъчно мек минерал, на чиято повърхност лесно може да се направи драскотина. При дълъг контакт с вода, ангелита, както и анхидрита преминава в гипс. Затова медальони и висулки с ангелит не трябва да бъдат у нас нито под душа, нито в басейна.

ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА

Ангелитите помагат да се справим с болести на гърлото. Не  случайно се счита, че тези камъни оказват стимулиращо влияние на гълената чакра Вишудха. Ангелитите също благотворно влияят на тимуса. Тези камъни активизират работата на имунната система, като с това оказват благотворно влияние на общото състояние на здравето.

МАГИЧНИ СВОЙСТВА

Вярващите хора смятат, че при създаването на тези камъни – ангелити, е взимал участие самият бог Елохим. Не е удивително, че на ангелитите се придава способност да осъществяват връзка с висшите небесни сили. Познавачите на мистичните свойства на камъните препоръчват, ако двама души искат да осъществят между себе си телепатична връзка, да носят в себе си по късче ангелит. Този минерал е способен да угаси гневен изблик и да избави от необосновани упреци, каквито хората често предавяват към самите себе си. Ангелитът е камък на вътрешното спокойствие и душевното равновесие.

ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЧАКРИТЕ

Обладава възприимчивата енергия Ин. Влияе върху гърловата чакра, контролираща дихателните органи и слуховия апарат, действа върху кожата. Активността на тази чакра способства самоутвърждението в обществения и професионалния живот, носи чувство на удовлетворение.

ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Камъкът оказва благотворно влияние върху хората, родени под знаците Водолей и Везни. ДРУГИ НАЗВАНИЯ, РАЗНОВИДНОСТИ Камък на ангелите – синоним на ангелита.

Бижута от естествени камъни

Бижутата, изработени от естествени камъни, никога няма да излязат от мода. Красотата на камъните подчертават вашият уникален образ, създават ярък акцент към вашия стил и ще ви радват с грация и красота. Всяка жена иска да бъде привлекателна, ефективна и стилна модните бижута от естествени камъни помагат тя да се превърне в уникална и желана. Нашите модни бижута са чудесен подарък за вашите близки, защото всеки продукт е уникален! Такъв подарък ще остави ярко впечатление. Заповядайте в нашият онлайн магазин!

Контакти

Телефон за поръчки
0877 541 007
Email за поръчки
tatevood@gmail.com
Skype
px712a

Facebook

Гердани | Висулки | Гривни | Пръстени | Обици | Броеници | Нанизи | Мъниста | Зодии |